Bezorgen

Bezorgen

U heeft bij Elite Living de mogelijkheid om uw producten thuis te laten bezorgen of om deze af te halen bij onze showroom in Dronten. Bij de bezorging van onze artikelen maken we gebruik van twee vervoerders. Afhankelijk van het gewicht, de aantallen en de grootte van het pakket wordt een vervoerder door ons geselecteerd. Onze vervoerder levert de bestelling tot de (eerste) drempel/voordeur

Bezorgen kleine artikelen

De kleine artikelen worden verzonden met de pakketdienst van PostNL of GLS. De bezorger komt het pakket aan huis bezorgen. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan probeert de bezorger het volgende dag nogmaals. Wanneer er dan wederom niemand thuis is, kunt u het pakket de volgende dag afhalen. De bezorger laat in dit geval een notitiekaart met afhaallocatie achter.

Bezorgen grote artikelen/pallet pakketten

De grote en zware artikelen worden veelal verzonden met een transportbedrijf. Er wordt alleen op werkdagen en tijdens kantooruren bezorgd. Indien u een afleverdatum heeft gekozen, kunt u op de dag van levering voor een tijdsindicatie telefonisch contact opnemen met onze vervoerder of onze klantenservice. Wanneer u op de afgesproken afleverafspraak niet aanwezig bent en onze vervoerder een tweede keer uw bestelling moet afleveren, dan kunnen bijkomende leveringskosten worden gerekend. Zendingen worden geleverd adv de geldende condities en voorwaarden in dit geval AVC.

Het lossen van de goederen gaat als volgt:

De goederen worden gelost van de laadklep dus niet tot achter de eerste drempel, als voorbeeld, bij een flat dan wel appartement worden goederen gelost op de begane grond tot waar de pallet wagen kan komen. 
Indien het afleveradres een locatie is waar geen vrachtwagen kan komen of er tijdsbeperkingen zijn voor vrachtverkeer, dient u ons hiervan vooraf op de hoogte te stellen. De toegang naar het afleveradres moet uit een verharde weg bestaan.
Onze vrachtwagen zijn niet uitgerust met een pin apparaat dus bij aflevering onder rembours dient er contant te worden afgerekend.

Bezorging op etage

Onze vervoerder levert de bestelling tot de (eerste) drempel/voordeur. Wanneer uw adres een flat betreft wordt uw bestelling beneden bij de portiek afgeleverd.

Afhalen

U kunt uw bestelling altijd zelf ophalen in Dronten. Afhalen is mogelijk van maandag  t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00. Ook bij zelf ophalen gelden dezelfde levertijden.

Levertijden

Bij alle artikelen worden levertijden aangegeven. Deze worden continu bijgewerkt en naar beste weten ingevuld. Zij zullen zoveel mogelijk in acht worden genomen. Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Bezorgkosten

Alle bestellingen boven de € 150,- worden in Nederland gratis verstuurd! De bezorgkosten voor bestellingen tot €150 zijn afhankelijk van de aard en de grootte van het pakket. Voor de kleinere artikelen die worden verstuurd via PostNL of GLS zijn de verzendkosten voor Nederland € 4,95 en voor België €20,00. Voor de grotere artikelen zijn de verzendkosten voor Nederland €20,00 en voor België €40,00.

Wanneer u uw bestelling in een ander land dan Nederland of België bezorgd wenst te hebben, dan dient u ons hierover vooraf te informeren bij onze Klantenservice. Zij informeren u naar de mogelijkheden en bijkomende kosten.